Gritco sandblåseklokker

Gritco produserer det vi synes er de beste og mest gjennomtenkte sandblåsere på markedet. Dette er en familieeid bedrift som over 30 år har fått lang erfaring innen feltet og vet hva som fungerer for alle slags applikasjoner innen sandblåsing. De er under konstant utvikling og jobber med å finne de beste løsninger for forskjellige problemstillinger for alle slags kunder.

Gritco - Sandblåseutstyr av høy kvalitet

Trettitre år med design, utvikling og produksjon av høykvalitets sandblåseutstyr har lært Gritco viktigheten av profesjonell overflatebehandling for mange produksjonsprosesser. Ved å jobbe med Gritco-utstyr vil du tjene mye på all deres kunnskap og erfaring.
Gritco har de forskjellige modeller sandblåseklokker tiltenkt forskjellig bruk. Disse modellene kan man igjen skreddersy med opsjoner som er interessante. Først litt informasjon om de forskjellige modellene:

EXC Contractor serie

Allsidig og økonomisk valg for entreprenører. Ettersom sandventilen kun åpnes når sandblåsingen starter, sløser ikke Excellent-serien sand slik tradisjonelle sandblåsere gjør med et kostbart, tregt startskudd. Sandforbruket reduseres ytterligere ved de nøyaktige doseringsmulighetene.

ECO Høy-effektivitet

Sandblåser du med mange start/stopp/start-intervaller? Da er Gritcos ECO Blast Pots ditt mest effektive valg. For det første på grunn av deres unike “trykkholdsystem”. Etter fylling blir klokka trykksatt først, slik at slipemateriellet er “på full fart” i det øyeblikket du tar avtrekk. Det er ikke noe tids-, slipe- eller trykklufttap. Også overdreven slitasje (dvs. av dekompresjonsventilen) unngås. Når den er utstyrt med “selvstendig kontrollerte flertall utløp” er ECO-serien godt egnet i/som (semi) automatiske systemer.

Microstrip presisjonsserie

Nøyaktig kontrollert, konstant dosering av selv de fineste slipemidler ved alle blåsetrykk gjør Gritcos Microstrip til den beste mulige løsningen for f.eks. restaureringsprosjekter og brusblåsing. Microstrip er trykksatt hele tiden. Den dekomprimeres bare når den trenger påfylling. På grunn av dette er slipemateriellet i “full fart” i det øyeblikket du begynner å sandblåse. Denne høyteknologiske funksjonen muliggjør svært kraftig sandblåsing med minimal bruk av (selv de fineste) slipemidler. Dette gjør den også til den perfekte sodablasteren.

Bulk Høy-produksjon

På grunn av den store tanken og de mange utløpsmulighetene for sand, er Gritcos Bulkserie  det beste valget når ekstra kapasitet er nødvendig for sandblåsejobber med høy kapasitet.
Forenklet rask og repeterende abrasiv fylling ved hjelp av beholderen på toppen av den store 500 liters tanken. Kapasiteten kan forbedres ytterligere ved å plassere potten under en silo eller utstyre maskinen med et rammeverk som inneholder storsekker med sand.
Når den er utstyrt med “Uavhengige kontrollerte flere sanduttak” er Bulk-serien godt egnet for bruk med to eller tre sandblåsere eller inn/som (halv)automatiske systemer.

Kontinuerlig serie

Optimaliser robotisert sandblåsing med Gritcos unike kontinuerlige serie. Spesialdesignede, horisontalt plasserte beholdere med sammenkoblede sandventiler gir en jevn, kontinuerlig tilførsel av abrasiv. En av fordelene med robotisert sandblåsing er en jevn, konstant arbeidsflyt. Med vanlige dobbeltkammer-klokker er imidlertid trykkustabiliteten – ved etterfylling av slipemidler fra øvre til nedre kar – et velkjent problem. Akkurat som konstruksjonens høyde og dårlige tilgjengelighet til kritiske deler. Gritcos Continuous Series takler disse problemene med to horisontalt plasserte Gritco sandblåseklokker med sammenkoblede abrasive doseringsventiler som leverer en kontinuerlig strøm av abrasiver.

Skreddersy og tilpass

Gritco har laget opsjoner for sandblåseklokkene man kan bygge på for å tilpasse sitt behov. For eksempel er det opsjon på slangestativ, styresystemer, vibrator eller pop-up ventil i messing. Det er valg som gjør sandblåseren spisset for en viss jobb eller som generelt gjør hverdagen enklere for operatøren.

Se alle våre produkter og maskiner fra Gritco her!