Vedlikehold innen overflate for Marine

Mannskap kan enkelt sandblåse, prime og male punkter underveis med de riktige maskinene og utstyr. Våre maskiner og produkter er miljøvennlig og trygge å bruke for omgivelser og personell. Som regel kan det være noe ventetid om bord i skip og båter og dermed tid til vedlikehold om det skulle trenges. Vi kan levere pakker i forskjellige størrelser til både store og små oppdrag. I denne katalogen ser du de essensielle maskinene vi mener er viktigst om bord i en båt/skip.

Generelt

Kontinuerlig vedlikehold av egne fartøy forlenger levetid og sparer penger. Om man behandler rust og sår på overflaten så fort som mulig er det ikke nødvendig med dyre overhalinger om bord like ofte og like omfattende.

Mannskap kan enkelt sandblåse, prime og male punkter underveis med de riktige maskinene og utstyr. Våre maskiner og produkter er miljøvennlig og trygge å bruke for omgivelser og personell. Som regel kan det være noe ventetid om bord i skip og båter og dermed tid til vedlikehold om det skulle trenges. Vi kan levere pakker i forskjellige størrelser til både store og små oppdrag. Her ser du de essensielle maskinene vi mener er viktigst om bord i en båt/skip.

Sandblåseutstyr

Vi kan levere store og små sandblåseklokker fra Gritco – innen marine vil det være fordelaktig med en lett og mobil variant. Som opsjon kan de bestilles med galvanisert klokke så de holder seg mye lengre. Det finnes og løsninger for å skreddersy maskinen til spesielle bruk for eksempel med vann som injiseres rett før dyse for mindre forstøving. Utstyret fra Gritco er produsert i Nederland og er av svært høy kvalitet. Dette er maskiner som er laget for kunden og ting som presis sandventil og størst mulig piping er standard.

Høytrykkspylere

Alle skip over en viss størrelse har behov for en høytrykkspyler om bord. Vi leverer driftssikre maskiner fra Den-Jet produsert i Danmark. Den-Jet har spesialisert seg på å produsere høytrykk og ultrahøytrykkspylere for marine. Velg mellom trykk fra 170 bar til 2500 bar UHP/UHT. En høytrykkspyler fjerner slam og skitt men kan og brukes for å fjerne rust. Løs rust og løs maling fjernes med 500 bar og skal du fjerne rust som sitter godt fast må man opp i ultra høy trykk 2000 bar. Vi leverer og saltvannspumper om det er ønskelig. For bruk offshore i ATEX-sone selger vi Gracos Hydra Clean modell opp til 500 bar.

Sprøyteutstyr

Vi tenker det er viktig at skip og båter kan gjøre vedlikehold fortløpende og da er det essensielt med en malepumpe. Utvalget vårt fra Graco er av høy kvalitet og her får man pumper i alle størrelser og utførelser. For marine og skip er det luftdrevne pumper som gjelder. De fås i forskjellige størrelser – vår bestselger er Graco King 70:1 180 cc med XTR720 pistol.