Sodablåsing med ARMEX

Sodablåsing fjerner maling og belegg på en rask, billig og aller viktigst - helt skånsom måte.

Kombinasjonen av ARMEX blåsemedie og Gritco MicroStrip sandblåser er noe de fleste bør utforske og spesielt innen restaurering.

ARMEX sodablåsing/ sandblåsing med sodium bikarbonat er perfekt for fjerning av belegg på overflater som ikke bør ripes/skades/der man må være forsiktig med miljøet rundt. Det er et ekstremt skånsomt og mildt blåsemedie som man bruker på glass, gummi, pakninger, tre eller bevegelige deler. For at det skal være effektivt må doseringen av ARMEX i blåseklokken være helt nøyaktig. Gritcos MicroStrip sandblåser er spesiallaget for sodablåsing og doserer mellom 25 og 30 kg per time.

ARMEX har en unik formula med stor størrelse på krystallene som garanterer en bedre og raskere applikasjon. Det klumper seg ikke og beveger seg jevnt/rinnende i sandblåseren.
Det løser seg opp i vann så sammenliknet med tradisjonelle blåsemedier går det raskt å rydde/vaske etter bruk.
Som sagt er ARMEX sodablåsing så skånsomt at i mange tilfeller er det det eneste alternativet å bruke for å ikke ødelegge materialet bak belegget som skal fjernes. Det er bedre for miljøet rundt og de som arbeider der.

Mulighetene med ARMEX og Gritco MicroStrip er endeløse – kontakt oss for mer informasjon og priser!

Se video på hvordan det tar maling men ikke skader underlaget her: