En lettere Graco King malepumpe!

Gracos nye og lettere King - Contractor King. Dette er den samme stødige King malepumpen med mindre tralle og hele maskinen er 38 kg lettere enn sammenliknede modeller.

Fortsatt perfekt for industrielt bruk – bare mye enklere å flytte rundt på trangere plasser og bedre for én mann å håndtere. Nå lettere å vedlikeholde og repareres med en QuickChange pumpe. Når pumpen må skiftes fjernes heler pumpedelen og byttes med en komplett ny del. Om du har standard King fra før kan du bruke samme deler på denne maskinen.

Contractor King malepumper er perfekte for vanntetting, branntetting og beskyttende belegg med høyt volum og høyt trykk, og tilbyr det ultimate innen bekvemmelighet og verdi for hver entreprenør. Vi introduserer det nyeste medlemmet av King-familien “The Contractor King!”. Designet rundt hver enkelt persons mobilitet og høy ytelse, er denne rimelige serien med luftdrevne sprøyter det perfekte tillegget til enhver entreprenørs utstyrsflåte. Tilgjengelig i 310, 415 og 500 bar, det finnes en modell for hver jobb!

Den utprøvde designen eliminerer så å si ising for å holde deg sprøyting. Slitesterk aluminium, stål og komposittkonstruksjon for mange års bruk. Gir en overlegen finish uten pulsering, selv med flere pistoler. En enkel design for enkel service. Overdimensjonert luftinngang for maksimal luftstrøm. Enkel å flytte og transportere. Nesten 38 kg lettere enn sammenlignbare modeller for enkel håndtering av én person. En forkrommet, sveiset stålramme for mange års bruk. Integrerte løftepunkter for enkel plassering på alle arbeidsplasser. Flattette dekk motstår rusk på arbeidsplassen for maksimal bekvemmelighet. Enkelt vedlikehold. En QuickChange Endurance-pumpe, for rask og enkel fjerning og vedlikehold av pumpen på jobben. En Chromex-stang og sylinder i rustfritt stål for maksimal levetid og ytelse. Den flåtevennlige designen bruker de samme slitedelene som din andre King malepumpe. Xtreme-forsegling UHMWPE og lærpakninger for ultimat holdbarhet med de fleste materialer. En QuickAccess inntaksventil for enkel tilgang til nedre kulekontroll.

Se video