Nyhet - elektrostat-anlegg for vannbasert lakkering og maling

HydroShield Elektrostatiske sprøytepakker
Pålitelige komponenter og systemkontroll gjør HydroShield til en operatørvennlig løsning. Forbedre overføringseffektivitet og sikkerhet, mens du enkelt sprøyter vannbasert materiale med Pro Xp WB manuell elektrostatpistoler.

Påfyll uten å slå av systemet

Høyere produktivitet oppnås ved ikke å måtte slå av systemet for å fylle på. Den interne isolasjonspumpen fylles automatisk på igjen når pistolutløseren slippes. 


Unik førerkontroll

Kontrollsystemet lar operatøren sette systemparametere og sprayinnstillinger for presis prosesskontroll. Bestående av Pro Xp WB-pistoler, isolasjonspumpe, kontrollsystem og andre deler som er brukt på markedet i årevis, bringer HydroShield sammen Graco holdbarhet i ett system. Innebygd sikkerhet I tillegg til sikkerhetsjordkomponenter for å beskytte operatøren, reduserer den automatiske påfyllingsfunksjonen behovet for å åpne isolasjonskapet. Redusert operatørinteraksjon betyr en tryggere arbeidsplass.


HydroShield er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner

Lavtrykkssystemer spray med Pro Xp WB luftsprøytepistoler. Høytrykkssystemer inkluderer en Merkur-pumpe for luftassistert luftfri sprøyting. Valgmuligheter for pistolslanger og pistol-klare boksesystemer er også tilgjengelig.

HydroShield_Brosjyre345157ENEU-B.pdf

Publisert 13. nov. 2020