Tilbud på Polyureapumpe!

Førstemann til mølla! Vi har et kjempegodt tilbud på 1 stk Graco Reactor E-10HP Polyureapumpe med varmeslange og Probler 2 pistol. Kontakt oss for mer informasjon og interesse. 

Reactor E-10hp ™ er et ideelt system for inngangsnivå og er flott for belegg-prosjekter som balkonger, bassenger, vanntetting. Det er en smart, rimelig investering som vil hjelpe virksomheten din til å vokse.
Selv om det er et system på inngangsnivå, er det fremdeles mye power. Reaktoren E-10 hk gir høyt trykk for å gi deg kraften og ytelsen du trenger for å spraye polyurea belegg.
Denne kompakte enheten er lett og bærbar - og kjører på boligkraft slik at du ikke trenger å investere i en generator.

Øk varmen for raske, 20 minutter lange oppstartstider. Med systemets innovative boostvarme og isolerte tanker, kommer varmen opp fort slik at du er oppe og går raskere. Du er faktisk klar til å spraye på en brøkdel av tiden, sammenlignet med over en times oppstartstid på en standard Reactor E-10 ™. Boostvarmen bruker den ekstra tilgjengelige kraften fra motorkretsen når maskinen resirkulerer og bruker den ekstra kraften til ekstra varmestenger. Noe som betyr at du har ekstra totalvarmer i resirkuleringsmodus strømstyrke for raskere materialoppvarming.

Med pumpen følger det med varmeslange på 10 m og med forløper på 3 m. Probler 2 pistol er og inkludert i denne pakken.
1. aug. 2019