Graco EcoQuip 2 Marine

Enten du planlegger å fjerne gamle belegg på dekk eller korrosjonskontroll på stålkonstruksjoner ombord, er det på tide å vurdere et alternativ til trykkvask, kjemiske rengjøringsmidler eller hånd/børsteverktøy. Gracos EcoQuip2 EQp er en bærbar og kraftig maskin som gjør jobben raskt og effektivt. Graco's Vapor Abrasive Blast Utstyr (EcoQuip2) reduserer støv med opptil 92% mindre enn tradisjonell tørrblåsing. Maskinen bruker svært lite ferskvann i forhold til kraft / trykkvaskere eller andre våte slipemiddelteknologier og gir riktig overflateprofil.

 

1. Liten og bærbar
Dimensjonene til Graco EcoQuip2 Eqp gjør det enkelt å flytte enheten på dekk. En person kan manøvrere vognen og få enheten til stedet der sprengingen vil finne sted. Med EQp kan du sprenge både horisontale og vertikale flater. Den lille størrelsen på blåsedysen gjør det mulig å blåse i smale rom; som er en stor fordel når man sammenligner med lange, vanskelig å manøvrere - trykkvaskere.

2. ATEX godkjent
EcoQuip ATEX-utstyret er godkjent for bruk i områder med klassifisering Sone 1 og Sone 2. Dette betyr at systemet er godkjent for å operere i en eksplosiv atmosfære som består av en blanding av brennbare stoffer som i enkelte tilfeller kan danne seg ved normal drift. EQp kan dermed brukes ombord på alle fartøystyper.

3. Miljøvennlig
Testing utført av et tredjeparts byrå viser at abrasive blasting minsker opp til 92% støv i forhold til tørrblåsing. Fordi støv er minimert, kan det hende at mindre begrensning er nødvendig, og medietiden kan reduseres. Siden EcoQuip2 bruker mindre vann enn slurry eller andre vannbaserte teknologier, er det ingen vanndammer igjen, og det er mindre behov for å bekymre deg for giftig avrenning. Sluttresultatet med EcoQuip2 er en renere, mer effektiv inneholdt prosess.

4. Begrenset helsefare
Gracos EQp er den sikreste løsningen det finnes på markedet for overflatebehandling. Blåsetrykket er maksimalt 10 Bar (145 PSI), som er svært lite sammenlignet med det farlige høytrykket som trengs for høytrykkspylingg. Sammenlignet med nålpistoler og børsteblåsere er det små vibrasjoner og dermed begrenset operatørutmattelse.

5. Riktig overflatebehandling
Sandblåsing med Gracos EQp sikrer deg en perfekt overflatebehandling, som til slutt resulterer i en bedre malingsjobb og mindre risiko for korrosjonshendelse. Dette skyldes at EQp skaper en fjærprofil med glatte kanter, noe som gir riktig malingadhesjon. Overflatebehandling med høytrykkspylere gir deg en rett / dyp kutt, der vann kan sitte fast. Rust vil oppstå mye raskere når dette skjer.

Les mer og se video her!

7. mai 2019